Следва сглобяването на InMoov!

Дойде време за втората стъпка – сглобяването!

В предишната статия Създаването на InMoov стартира! ви представихме първия етап от създаването на новото попълнение в екипа ни, а именно InMoov!

От тогава работата не е преставала и напредъкът е голям!  3D частите на InMoov се принтират в SmartFabLab, защото те са спонсорът ни за материали. Предоставените от тях вече безбройно много часове за принтиране спомогнаха бързото развитие на проекта.

Същевременно екипът на участващите в този проект се увеличава, което спомага ускоряването на процеса. Всеки един от новодошлите придава изключително голяма енергия и нов заряд, с който забързваме неспирната работа по нашия бъдещ помощник по пътя към откриване на младите таланти в сферата на роботиката. Интересно е как той си върши работата още преди дори да има лице!

Благодарение на всички ентусиасти в екипа, сглобяването започва още преди да са готови всички части, затова и то ще се проведе в SmartFabLab.

На снимките в галерията можете да видите както новите принтирани части, така и началото на сглобяването! Ушите на робота са готови, както и голяма част от останалите части на робота. На последните снимки ясно се вижда как пръстите на лявата му ръка лека-полека придобиват истинска форма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 • Партньори:

  Технически Университет София

  Мелексис

  Сенсата Технолоджис

  Вайс Софт

  <

  Робо Лига

  Space Challеnges